Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Αναθεωρήσεις πελατών
Ακριβώς μεγάλο ποιοτικό μαξιλάρι! το μαλλί είναι πραγματικό, σγουρός. γρήγορη παράδοση. Αγοράζω έναν δεύτερο χρόνο. Η υπηρεσία είναι το καλύτερο! Όλοι το συστήνουν πάρα πολύ!!

—— Κα Shirley

Αγόρασα τη μογγολική κουβέρτα γουνών μεγάλης ποσότητας. Η επικοινωνία ήταν άριστη, τα ταχυδρομικά τέλη ήταν πολύ γρήγορα και η κουβέρτα είναι μεγάλη ποιότητα. Ιδιαίτερα συστημένος

—— Η Δεσποινίς Diane

Τέλειος! Πραγματική sheepskin έξοχη μαλακή και πολύ γρήγορη παράδοση. Άριστος πωλητής, καλοψημένος

—— Teri Feeney

Πολλοί ευχαριστούν την όμορφη κουβέρτα μαλακή και καλή! Είμαι εντυπωσιασμένου! Πραγματικά καλός για την τιμή. Η τρίχα είναι μαλακή και fluffly.

—— Toby Τζόουνς

Είμαι Online Chat Now

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3 4 5
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Απαλό
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500
Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

 

 

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής επαγγελματικό sheepskin και η γούνα, η παραγωγή, οι πωλήσεις και η υπηρεσία πολυτέλειας από το ίδρυμα το 2003, SOFT έχουν καταβάλει καλύτερες προσπάθειές της στην ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων γουνών, μαζί με την υπηρεσία cOem που παρέχει πολλά διάσημα εμπορικά σήματα στο εξωτερικό. Το Μάρτιο του 2015, το διεθνές τμήμα πωλήσεων ιδρύθηκε τυπικά, από τότε, ο αποκαλούμενος cOem διένεμε, για το κινεζικό ανεξάρτητο εμπορικό σήμα του. Η γραμμή παραγωγής καλύπτει τώρα πολλές πειθαρχίες όπως: sheepskin, μογγολική γούνα, γούνα αλεπούδων, γούνα κουνελιών. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν περισσότερες από 50 σειρές προϊόντων, όπως: sheepskin κουβέρτες, τάπητες, μαξιλάρια, μαξιλάρια, παντόφλες, γάντια, γάντι πυγμαχίας πλυσίματος, καθαρίζοντας προϊόντα αυτοκινήτων, μογγολικό πιάτο γουνών, κουβέρτες, μαξιλάρια, ταξίδια, γούνα ρακούν, γούνα αλεπούδων, περιλαίμια γουνών κουνελιών, ενδύματα. Τα προϊόντα αγοράζονται σε όλο τον κόσμο, εξαγόμενος στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία και έχουν κερδίσει την πιστή υποστήριξη των πελατών. Το SOFT με μια αυξάνοντας σφαιρική φήμη, έχει προσελκύσει μια ομάδα υπερπόντιων συνεργατών, και τα εν πλήρη κυριότητα υπερπόντια υποκαταστήματα στους νομούς ή/και τις περιοχές, όπως: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, UK, ΚΑΝΑΔΆΣ, ΓΕΡΜΑΝΊΑ.

 

Με διοικητική έννοια «καλλιεργήστε τους ανθρώπους με την εργασία, προσελκύει τους ανθρώπους με την ανάπτυξη, ενοποιεί τους ανθρώπους με την αιτία, αξιολογεί τους ανθρώπους με το αποτέλεσμα», και ο κυρίαρχος προσανατολισμός της κατάρτισης και της μελέτης, MBT έχει καλλιεργήσει ένα τολμηρό προσωπικό που αρμόζω στην επικρατούσα τάση της κοινωνίας, εξυπηρετήστε τη βιομηχανία και εξυπηρετήστε τη χώρα και τους ανθρώπους.

Η επερχόμενη Ε&Α, οι περιεκτικά πωλήσεις και το σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών μεταπωλήσεων είναι πάντα έτοιμες να παρέχουν σε σας όλη την κατεύθυνση και τις ποιοτικές υπηρεσίες των πωλήσεων, την κατάρτιση, την τεχνολογία-ανταλλαγή και τη συντήρηση. Επίσης η επιχείρηση cOem είναι διαθέσιμη για τους υπερπόντιους πράκτορες.

 

Μέσω τελευταίων έξι ετών συσσώρευσης και ανάπτυξης, το εμπορικό σήμα του SOFT έχει καθιερώσει μια καλή συνειδητοποίηση φήμης και εμπορικών σημάτων σε ολόκληρη τη βιομηχανία ΓΟΥΝΏΝ διεθνή και εγχώρια. Στα επόμενα πέντε έτη, είμαστε αποφασισμένοι να αναπτυχθούμε unconventionally και γρήγορα. Με τη σταθερές καινοτομία και τη δημιουργία, τιθόμαστε ως στόχος να είμαστε η παγκόσμιας ποιότητας κατασκευή των ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΟΥΝΩΝ. Η «πιστωτική στάση πρώτα, ποιοτική υπεροχή» είναι η πρώτη αρχή επιχείρησης. Η οδηγία μας «πελάτης-στρέφεται, για να δημιουργήσει την αξία για τους πελάτες και για να χτίσει το διεθνές εμπορικό σήμα του SOFT».

Οι παγκόσμιες εταιρίες χαιρετίζονται θερμά από τα ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΟΥΝΏΝ του SOFT! Ελπίδα να υπάρξει η win-win συνεργασία με σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms.

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)